Счупиха надгробна плоча на русофил

Счупиха надгробна плоча на русофил

Прочулият се с българската носия, която подари на говорителката на Руското външно министерство Мария Захарова наш журналист Борис Анзов, твърди, че гробът на бащата на негов приятел е осквернен. И причината за това е, че е бил русофил.

Това съобщи Анзов в писмо до Марица.бг.

Той е изпратил снимки на строшената на две надгробна плоча. Не пише в кой град е станало това и кой е приятелят му. Само, че е бил обвинен, че разпространява фалшиви новини и руска пропаганда.

Ето какво пише Борис Анзов:

"Това ли е начинът да се затвори устата в България на един БГ журналист???? Много писаха против един мой приятел при когото се публикувах, обвиняват го, че е разпространявал фалшиви новини и руска пропаганда... Но това да го оставим настрани. Не оспорвам качествата му. Но на всичкото отгоре са счупили паметната надгробна плоча на баща му. Това ме засегна много и е много долна постъпка. Не искам да агитирам, но ако решите може да покажете не да му правил реклама, а да осъдим тези дето са направили това долно мерзко кощунсво психически тормоз. Пращам и снимки от счупения паметник, та дори е грешно!"

източник
      Радио Кърджали
      Капачки в действие
            Mebeli Mondo       Global net - Кърджали     Escom net - Кърджали         Rodopi Tv - Кърджали         Net Tronix - Кърджали        

Най-четени новини

Rollplast Profilink