Мапуку се предложи на Левски, Боримиров отрича

Мапуку се предложи на Левски, Боримиров отрича

предложил на Левски. Таранът на „зелените" обяви, че има оферта от „сините", пише на първа страница вестник "Меридиан мач". „Имам конкретна оферта от Левски. Но също така и от още няколко клуба. Моят агент се грижи за това в момента. Аз съм се фокусирал единствено върху Берое. Искам да завършим сезона по най-добрия начин. Чак след това ще мисля къде да продължа кариерата си", заяви Мапуку пред „Лайвспорт".

По-късно обаче спортният директор на „сините" Даниел Боримиров отрече думите на нападателя, заявявайки, че на този етап няма оферта към Мапуку. Както е известно, Мапуку отдавна е в полезрението на „сините след като през лятото бе близо до преминаване на „Герена". Тогава обаче нещата се забавиха, а по-скоро от Левски се отказаха от трансфер. През лятото обаче ще трябва да се търсят едно или две попълнения в предни позиции, тъй като „сините" изпитват затруднения на върха на атаката, където Адениджи и Аниете са неубедителни, а Сукуна първо не успя да оправдае очакванията, а после се контузи.

Всичко това оставя вратичка за Мапуку, макар че на този етап от „Герена" опровергаха, че са близо до трансфер на нападателя.

Предаде "Фокус"

източник
      Радио Кърджали
      Капачки в действие
            Mebeli Mondo       Global net - Кърджали     Escom net - Кърджали         Rodopi Tv - Кърджали         Net Tronix - Кърджали        

Най-четени новини

Rollplast Profilink