Марешки ”Воля” никога няма да се разцепи

Марешки ”Воля” никога няма да се разцепи

Веселин Марешки

В нашата парламентарна група са събрани изключителни ерудити и професионалисти. Нашата формация никога няма да се разцепи. Като гледам, други формации ще започнат да се разцепват. Говоря за групи, които се създадоха набързо преди изборите от хора, които до вчера не можеха да се гледат. Това каза в сутрешния блок на БТВ лидерът на партия ”Воля” Веселин Марешки.


Не искам да коментирам думите на персони, които хората са изхвърлили от политиката. Румен Петков е точно такъв случай. Той не говори, че е ограбил АЕЦ "Белене", а говори, че съм със сини очи вместо кафяви. Той не твърди, че съм подписал документ с невярно съдържание, защото знае, че ще го осъдя. Той казва: "Ако се докаже". Българският народ не е прост и за това тези хора вече не са в политиката. Фалшивите новини не спират. Онзи ден ме стреляха, строих незаконно на плажа, сега ме обвиняват в рекет, даде пример Марешки .

източник
      Радио Кърджали
      Капачки в действие
            Mebeli Mondo       Global net - Кърджали     Escom net - Кърджали         Rodopi Tv - Кърджали         Net Tronix - Кърджали        

Най-четени новини

Rollplast Profilink