Какъв е бил Драгомир преди да се превърне в убиец

Какъв е бил Драгомир преди да се превърне в убиец

"За много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря, не беше на себе си и не можеше да обясни как и какво се е случило, беше в шок".

Това заяви в ефира на Нова телевизия Ася Манджукова, адвокат на задържания за касапницата в столичния квартал "Витоша" Драгомир Драгомиров.

"В какво състояние е бил той по време на инцидента тепърва трябва да се установи. До колкото разговарях с негови приятели и близки не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитията. Бил е спокоен човек, не е избухлив", разкри още тя.

"Той е нормален човек, семеен, с четири деца, без абсолютно никакво криминално минало. Били са в бизнес отношения, нормално е да има и финансови отношения. 

Познавам го, не ми е близък, но го познавам от преди инцидента, имаме общи приятели. Не е човек с престъпен ум, това, което видях вчера е, че той сам не може да си даде обяснение, сринат е", заяви още Манджукова.

"Вчера в един момент ни попита как са хората, но ние не му казахме. Не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците", заключи адвокатът на предполагаемия убиец от столичния квартал "Витоша".

източник
      Радио Кърджали
      Капачки в действие
            Mebeli Mondo       Global net - Кърджали     Escom net - Кърджали         Rodopi Tv - Кърджали         Net Tronix - Кърджали        

Най-четени новини

Rollplast Profilink