Навсякъде имаше кръв, поне 10 минути се чуваше чупене на кости

Навсякъде имаше кръв, поне 10 минути се чуваше чупене на кости

Неприятен инцидент се е случил снощи във влака Пловдив-Варна.

Влакът тръгнал от началната гара в 23:30. По думите на пътуващи, малко след 3 часа тази сутрин влакът е помел стадо с овце, като техния брой според пътниците е бил не по-малко от 30-40, информира Petel.bg. „Случи се малко преди Ямбол. Приятелят ми отиде при машиниста и ми каза, че гледката изобщо не е за хора със слаби сърца! Ето защо не сме правили и снимки”, съобщи една от пътничките Йоланта Петрова.

Тя уточнява, че след сблъсъка влакът е направил кратка почивка от около 4 минути, за да изчистят машинистите „карантиите от прозорците”, след което пътуването е продължило към следващата гара. „Целият влак мирише ужасно, а навсякъде отдолу има кръв”, разяснява още Петрова.

Тя обяснява как непосредствено след удара се е усетило силно разтрисане и е започнало да хвърчи чакъл. „Не се чу нито свирка, нито влакът намали”, допълва очевидката. Тя не е сигурна колко точно овце са били пометени, но уточнява, че „поне 10 минути се чуваше чупене на кости”. В момента влакът продължава пътя си, като по разписание трябва да е във Варна около 5:26. Същия сигнал получихме и от втори пътник на същия влак.

Той само допълва, че след като са запитали контролата на влака, защо не са спрели след инцидента, им било отговорено, че „щом не е човек или крава няма нужда от проверка”!

източник
      Радио Кърджали
      Капачки в действие
            Mebeli Mondo       Global net - Кърджали     Escom net - Кърджали         Rodopi Tv - Кърджали         Net Tronix - Кърджали        

Най-четени новини

Rollplast Profilink