Стамен Белчев: Със самочувствие нещата се получават

Стамен Белчев: Със самочувствие нещата се получават

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана много доволен от историческата победа на неговия тим над Лудогорец. Наставникът заяви, че тимът му е показал голям характер с човек по-малко и излиза от трудна ситуация за пореден път.  

"Победата е добра без значение от съперника. Заслугата е на колектива и момчетата. Поздравявам ги за характера, макар и с човек по-малко. Когато се играе със самочувствие нещата се получават. Първото положение отборът на Лудогорец, което имаше пред нашата врата, вкара. Бях сигурен, че преимуществото ще е на наша страна. Първото полувреме беше равностойно. Опитахме се да държим продължително топката, каквато е силната страна на Лудогорец", обясни Белчев. 

"Не искам да говоря предварително, но мисля че нямаше нарушение предвид начинът, по който реагира Каранга при червения картон. Мислих си, че отборът трябва да покаже характер. За пореден път когато съперникът повежда се връщаме в мача. Меркадо се включи добре. Всеки, който влиза трябва да показва, че има място в ЦСКА", добави наставникът.
" Бяхме анализирали добре отбора на Лудогорец и се възползвахме от силните си страни. Днес отборът показа много по-добър колектив и добра игра в защита. Лудогорец имаше само едно положение – при гола си. В момента след червения картон казах на футболистите, че трябва да покажат борбеност и го направихме. Стратегията беше да задържаме топката трайно. Не искам да коментирам съдията днес.
Мисля, че няма съмнение, че нашите футболисти са едни от най-добрите в България. Не всеки мач се получава, но не мисля и че сме били надигравани през този сезон."

Предаде "Фокус"

източник
      Радио Кърджали
      Капачки в действие
            Mebeli Mondo       Global net - Кърджали     Escom net - Кърджали         Rodopi Tv - Кърджали         Net Tronix - Кърджали        

Най-четени новини

Rollplast Profilink